Hvem bør man sende pakker med i 2020 og frem?

bring-pakkeshop

Der er efterhånden rigtigt mange fragtfirmaer på markedet. Det er en god ting, da du altid har mulighed for at få sendt din pakke, men samtidig handler det om at vælge det helt rette firma, så pakken kommer frem hurtigt og billigt.

Her ser vi på de bedste fragtfirmaer at benytte i 2020 og frem!

DAO hvis du vil sende billigt

DAO har etableret sig som et af de billigste og hurtigste fragtfirmaer i Danmark. Ofte kan du sende en pakke til fast lav pris, og så er den fremme hos modtageren dagen efter.

I modsætning til mange andre pakkefirmaer, skal modtageren sjældent kvittere for en forsendelse fra DAO. Den bliver ofte lagt foran døren tidligt om morgenen. Det er enormt nemt og praktisk, så derfor er DAO blevet et af de klart mest populære valg.

Andre traditionelle løsninger på det danske marked er PostNord og GLS, som også leverer hurtigt og billigt i Danmark. De har desuden pakkeshops, hvor det er nemt at afsende og afhente.

Bring har fremragende service og fleksible ydelser

Et andet firma, der i den grad har haft fremgang over de seneste år, er Bring.

Bring gør det utroligt nemt at sende pakker, og de er kendte for at tilbyde fremragende service til deres kunder. Når du har brug for at kontakte dem, er der næsten altid konstruktive svar. Det er også nemt at klare alt det praktiske i en Bring pakkeshop. Oftest skal pakken dog bare afleveres – selve prisen på fragten kan nemlig købes online.

Ydermere har Bring en glimrende trackingløsning, og de tilbyder både fragt for privatpersoner og for virksomheder. Udover at levere pakker rundt i Danmark, kan Bring også klare mange internationale forsendelser. De er især hurtige i Norden. Derfor er det et af de fragtfirmaer, du absolut bør bruge regelmæssigt, hvis du skal sende pakker i 2020 og frem.

Store udenlandske selskaber kan også overvejes

Nogle af de helt store aktører på det internationale marked kan også overvejes. FedEx, UPS og DHL er alle aktive i Danmark såvel som i et hav af andre lande.

Det er nogle stabile og hurtige fragtfirmaer med et voldsomt stort netværk. Hvis du sender med dem, kan din pakke komme hurtigt frem til næsten enhver destination i verden. Og det er uanset, om det blot er en enkelt lille pakke, eller om det er flere store leveringer.

Er det dyrt at sende med disse leverandører? Måske, men du får værdi for pengene. Mange af dem tilbyder afhentning ved døren, og hvis du gerne vil have pakken sikkert frem til en destination i udlandet, så det betaler det sig at betale ekstra for sikkerheden.

Konklusion

Der har aldrig været flere kompetente fragtfirmaer i Danmark, end der er lige nu, så det er rart, hvis du ofte skal sende eller modtage pakker. Valg af fragtfirma kan afhænge af dine egne behov, men husk altid at sammenligne priserne og tjekke op på, hvor hurtigt hvert enkelt firma kan levere til din destination. Her kan det variere efter modtagerstedet – nogle firmaer leverer hurtigt i Danmark, mens andre specialiserer sig i de lange internationale forsendelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *